Produsul a fost adaugat cu succes!
Vezi detalii cos Continua cumparaturile×
+4 0773 81 01 74
Logo Editura Unicart

 
0
Favorite
 
Intra in cont
Trebuie sa te autentifici pentru a adauga produsul la Favorite
Cosul
meu
0
Nu ai niciun produs in cos

TERMENI SI CONDITII

DATELE FIRMEI

SC. UNICART PRODUCTION SRL 
Str. Drumul Bercenarului nr.30E, sector 4, Bucuresti 
Cod Unic de Inregistrare: RO15459436 
Nr. de ordine in registrul comertului: J40/6991/2003

CONDITII DE UTILIZARE

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul unicart.ro implica acceptarea urmatoarelor termene si conditii:

REFERITOR LA ACCESARE

Site-ul nostru contine cookie-uri.

Este interzisa accesarea site-lui cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Efectuarea de stress-testuri de catre terte parti fara acordul nostru este considerat atac informatic, conform legislatiei in vigoare. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care abuzeaza accesul la site in mod automat, programatic si neautorizat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul sa stocam informatiile clientilor: nume, adresa, email, telefon, produse comandate, pe durata necesara indeplinirii comenzilor si pe termen nedeterminat in vederea realizarii de statistici.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC. UNICART PRODUCTION  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate si efectuarea de statistici. Clientul nu este obligat sa furnizeze aceste date, insa refuzul determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii nostri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati modificarile. De asemenea, daca doriti stergerea datelor dumneavoastra din baza noastra de date, va rugam sa solicitati aceasta pe orice modalitate de contact (email, telefon sau recomandata postala).

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau Postei Romane.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.

DESPRE RETURNAREA COMENZILOR

SC. UNICART PRODUCTION SRL va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in stare perfecta doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, din momentul in care a primit un produs comandat pe internet, consumatorul are 14 zile la dispozitie pentru a-l returna, daca nu este multumit de el, nefiind nevoit sa invoce vreun motiv. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie, sa solicite daune de interese catre cumparator, in conditiile legislatiei. 

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi.

Nu garantam indeplinirea nici unei comenzi, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate pentru un anumit titlu. In situatii exceptionale este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile chiar daca in site este specificat altfel. In situatii exceptionale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi sa nu fie cel specificat in site.

SC. UNICART PRODUCTION  SRL nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Produsele nu pot fi returnate, decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice. In acest caz ne obligam sa va returnam contravaloarea imediat ce produsele ne sunt returnate.

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

SC. UNICART PRODUCTION  SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, SC. UNICART PRODUCTION  SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui client care utilizeaza site-ul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
In cazul in care un client considera ca un continut expediat prin orice mijloc de catre SC. UNICART PRODUCTION  SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SC. UNICART PRODUCTION  SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat SC. UNICART PRODUCTION  SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
SC. UNICART PRODUCTION  SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

REFERITOR LA EMAILURI

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea site-ului nostru. Toate newsletterele trimise de firma noastra contin posibilitatea de dezabonare cu un singur click. Newsletterele sunt administrate in-house si nici o alta companie nu are acces la baza de date cu emailurile.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, coperti, grafice, elemente de grafica web, scripturi etc.) sunt  proprietatea SC.UNICART PRODUCTION  SRL, a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala. Imaginile pot contine watermark-uri care permit identificarea autenticitatea copyrightului.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC. UNICART PRODUCTION  SRL si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preluarea informatiilor despre produse (texte sau imagini) fara acordul scris al SC. UNICART PRODUCTION SRL este considerata furt si poate atrage masurile legale corespunzatoare.

POLITICA DE RECLAMATII

Orice reclamatie privind produsele livrate la clienti va fi adusa la cunostinta SC. UNICART PRODUCTION  SRL in maximum 24 de ore de la primirea acestora, prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic.

Pentru orice conflict aparut intre SC. UNICART PRODUCTION  SRL si client, se va incearca rezolvarea pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

NOTE GENERALE

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site (sectiuni private) si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Copyright © 2018 Editura Unicart
Toate drepturile rezervate
 
Buna ziua, cu ce
va putem ajuta?