Produsul a fost adaugat cu succes!
Vezi detalii cos Continua cumparaturile×
Logo Editura Unicart

 
0
Favorite
 
Intra in cont
Trebuie sa te autentifici pentru a adauga produsul la Favorite
Cosul
meu
0
Nu ai niciun produs in cos
Mai sunt


Prinde oferta

CIFRUL DE STICLA

27,30 lei
39,00 lei
| 0 Review-uri
icon_stoc.png
 
 
Sau comandati telefonic la numarul:

0773 81 01 74
Descriere

Până acum, ea nu a văzut lumea decât prin intermediul hărţilor.

Habar nu avea ce pericole ascund ele.

Este anul 1891. În urmă cu aproape un secol, Marea Scindare a azvârlit toate continentele în perioade de timp diferite, de la preistorie până la viitorul îndepărtat. În această lume nouă, crearea hărţilor a devenit una dintre artele frumoase – un amestec de ştiinţă şi magie.
Sophia Tims provine dintr-o familie de exploratori şi cartologi. Cu opt ani în urmă, părinţii ei au plecat într-o misiune urgentă, din care nu s-au mai întors. Acum locuieşte cu genialul ei unchi Shadrack, cel mai de seamă cartolog din Boston, care o învaţă tot ce ştie.

Apoi, Shadrack este răpit. Sophia este nevoită să plece în căutarea lui, cu ajutorul lui Theo, un refugiat din Vest. Nu are idee că şi vieţile lor sunt în pericol, la fel ca viaţa unchiului ei. În timpul călătoriei, Sophia trebuie să păzească cel mai important artefact din colecţia unchiului ei — o hartă care dezvăluie cea mai valoroasă comoară din lume.

Specificatii

Categorie:  
Carte
Colectie:  
IMAGINARIUM
Categorie varsta:  
Copii - Adolescenti
Isbn:  
978-606-576-501-6
An Publicare:  
2017
Dimensiuni:  
13,0 X 20,0 Cm
Tip Coperta:  
Coperta normala
Numar Pagini:  
508
Autor carte:  
S.E. Grove
Limba:  
Romana

Autor

mobile GroveS.E. Grovek

S.E. Grove este specialistă în istorie şi o călătoare înfocată, care şi-a dedicat mulţi ani studiului lumii hărţilor. A copilărit în Statele Unite şi în America Centrală.

Opinie

„Cifrul de sticlă este absolut minunată. Construcţia acestei lumi este foarte convingătoare, intriga are un ritm extrem de alert şi adesea surprinzător, iar ideile din spatele romanului sunt complet originale. Ador această carte.”

- Nancy Farmer, autoarea bestsellerului New York Times, Casa scorpionului„O cascadă de lumi neexplorate, imaginată exuberant, scrisă în proză şi cu detalii la fel de fine ca... hărţile pe care tânăra Sophia le foloseşte pentru a naviga. O carte precum comoara unui pirat, de păstrat de către iubitorii de hărţi, ca mine.”

- Elizabeth Wein, autoarea bestsellerului New York Times, Nume de cod: Verity„Este plină de idei fabuloase, interesante, despre natura hărţilor, despre natura timpului... Cifrul de sticlă este absolut superbă. Imaginaţia autoarei este uluitoare.”

- Nancy Pearl, la NPR.org

Review-uri

0 review-uri pentru acest produs

Copyright © 2018 Editura Unicart
Toate drepturile rezervate
 
Buna ziua, cu ce
va putem ajuta?