Produsul a fost adaugat cu succes!
Vezi detalii cos Continua cumparaturile×
Logo Editura Unicart

 
0
Favorite
 
Intra in cont
Trebuie sa te autentifici pentru a adauga produsul la Favorite
Cosul
meu
0
Nu ai niciun produs in cos

BRAINBOX INVENTII

69,01 lei
| 0 Review-uri
icon_stoc.png
 
 
Sau comandati telefonic la numarul:

0773 81 01 74
Descriere

ACEST JOC INVENTIV ESTE CONCEPUT PENTRU CA MEMBRII FAMILIEI SĂ ÎL JOACE ÎMPREUNA, PENTRU A-ȘI ÎMBUNĂTĂȚI SPIRITUL DE OBSERVAȚIE ȘI CAPACITATEA DE MEMORARE A INFORMAȚIILOR DESPRE INVENȚIILE CARE NE-AU SCHIMBAT MODUL DE VIAȚĂ. CONCEPUT CU CONCURSUL CELUI MAI FAIMOS MUZEU DE ȘTIINȚ E DIN LONDRA, FIECARE CARTONAȘ PREZINTĂ O INVEN ȚIE, CÂND A FOST INVENTATĂ ȘI DE CINE ȘI PROPRIA NOASTRĂ NOTĂ ACORDATĂ ACESTEIA. CE NOTĂ AI ACORDA TELEFONULUI, BECULUI SAU MODESTULUI PLICULEȚ DE CEAI? ÎNVAȚĂ DESPRE ACESTE INVENȚII ȘI DESPRE MULTE ALTELE CU AJUTORUL ACESTUI JOC DISTRACTIV DE FAMILIE.
CUM SE JOACĂ BRAINBOX:
OBIECTIVUL JOCULUI: FII JUCĂTORUL CU CELE MAI MULTE CARTONAȘE ADUNATE DUPĂ 10 MINUTE.
DACĂ ESTI CEL MAI TÂNĂR JUCĂTOR TRAGI UN CARTONAȘ DIN CUTIE ȘI ÎNTORCI CLEPSIDRA.STUDIEZI IMAGINEA ȘI INFORMAȚIILE DE PE FAȚA CARTONAȘULUI PÂNĂ CÂND SE SCURGE NISIPUL DIN CLEPSIDRĂ (10 SECUNDE). CLEPSIDRA MAI POATE FI ÎNTOARSĂ ÎNCĂ O DATĂ PENTRU CA JUCĂTORII MAI TINERI SĂ AIBĂ MAI MULT TIMP PENTRU A STUDIA CARTONAȘUL.
APOI DAI CARTONAȘUL UNUI ALT JUCĂTOR ȘI DAI CU ZARUL. VEI RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA CU NUMARUL INDICAT DE ZAR. ( EX. DACĂ DAI CU ZARUL UN DOI, ATUNCI VEI RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA CU NUMĂRUL DOI).
CELĂLAT JUCĂTOR ÎȚI CITEȘTE ÎNTREBAREA ȘI APOI VERIFICAȚI ÎMPREUNĂ DACĂ RĂSPUNSUL TĂU ESTE CORECT, ÎNTORCÂND CARTONAȘUL.
DACĂ AI RĂSPUNS CORECT, PĂSTREZI CARTONAȘUL. DACĂ AI GREȘIT PUI CARTONAȘUL ÎNAPOI ÎN CUTIE ȘI URMĂTORUL JUCĂTOR TRAGE UN CARTONAȘ.
CÂȘTIGĂ JUCĂTORUL CU CELE MAI MULTE CARTONAȘE, DUPĂ ZECE MINUTE DE JOC!
CONȚINE: 70 CARTONAȘE, 1 CARTONAȘ CU REGULI, 1 CLEPSIDRĂ, 1 ZAR.

Specificatii

Categorie:  
Jocuri
Colectie:  
Joc Educativ
Autor carte:  
BrainBox
Limba:  
Romana

Review-uri

0 review-uri pentru acest produs

Copyright © 2018 Editura Unicart
Toate drepturile rezervate
 
Buna ziua, cu ce
va putem ajuta?