Produsul a fost adaugat cu succes!
Vezi detalii cos Continua cumparaturile×
Logo Editura Unicart

 
0
Favorite
 
Intra in cont
Trebuie sa te autentifici pentru a adauga produsul la Favorite
Cosul
meu
0
Nu ai niciun produs in cos

BRAINBOX ABC

69,01 lei
| 0 Review-uri
icon_stoc.png
 
 
Sau comandati telefonic la numarul:

0773 81 01 74
Descriere

UȘOR ȘI DISTRACTIV, BRAINBOX ABC ESTE DESTINAT COPIILOR CARE VOR SĂ ÎNVEȚE ALFABETUL, AJUTÂND LA ÎMBUNĂTĂȚIREA SPIRITULUI DE OBSERVAȚIE ȘI A CAPACITĂȚII DE MEMORARE, FIIND UN PRIM PAS ÎN FORMAREA MICILOR CITITORI.
FIECARE CARTONAȘ PREZINTĂ CÂTE O LITERĂ A ALFABETULUI, ATÂT ÎN FORMAT DE TIPAR CÂT ȘI DE MÂNĂ, PRECUM ȘI CELE MAI ÎNTÂLNITE GRUPURI DE LITERE. DEZVOLTAT ÎN COLABORARE CU UN PROFESOR EXPERIMENTAT, ACEST JOC REPREZINTĂ O METODĂ DE ÎNVĂȚARE VALOROASĂ ȘI DISTRACTIVĂ!
FII JUCĂTORUL CU CELE MAI MULTE CARTONAȘE ADUNATE DUPĂ ZECE MINUTE.
DACĂ ESTI CEL MAI TÂNĂR JUCĂTOR TRAGI UN CARTONAȘ DIN CUTIE ȘI ÎNTORCI CLEPSIDRA. STUDIEZI IMAGINEA ȘI INFORMAȚIILE DE PE FAȚA CARTONAȘULUI PÂNĂ CÂND SE SCURGE NISIPUL DIN CLEPSIDRĂ (10 SECUNDE). CLEPSIDRA MAI POATE FI ÎNTOARSĂ ÎNCĂ O DATĂ PENTRU CA JUCĂTORII MAI TINERI SĂ AIBĂ MAI MULT TIMP PENTRU A STUDIA CARTONAȘUL.
APOI DAI CARTONAȘUL UNUI ALT JUCĂTOR ȘI DAI CU ZARUL. VEI RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA CU NUMARUL INDICAT DE ZAR. ( EX. DACĂ DAI CU ZARUL UN DOI, ATUNCI VEI RĂSPUNDE LA ÎNTREBAREA CU NUMĂRUL DOI).CELĂLAT JUCĂTOR ÎȚI CITEȘTE ÎNTREBAREA ȘI APOI VERIFICAȚI ÎMPREUNĂ DACĂ RĂSPUNSUL TĂU ESTE CORECT, ÎNTORCÂND CARTONAȘUL.DACĂ AI RĂSPUNS CORECT, PĂSTREZI CARTONAȘUL. DACĂ AI GREȘIT PUI CARTONAȘUL ÎNAPOI ÎN CUTIE ȘI URMĂTORUL JUCĂTOR TRAGE UN CARTONAȘ.
CÂȘTIGĂ JUCĂTORUL CU CELE MAI MULTE CARTONAȘE, DUPĂ ZECE MINUTE DE JOC!
CONȚINE: 51 CARTONAȘE, 1 CARTONAȘ CU REGULI, 1 CARTONAȘ INFORMATIV, 1 CLEPSIDRĂ, 1 ZAR.

Specificatii

Categorie:  
Jocuri
Colectie:  
Joc Educativ
Autor carte:  
BrainBox
Limba:  
Romana

Review-uri

0 review-uri pentru acest produs

Copyright © 2018 Editura Unicart
Toate drepturile rezervate
 
Buna ziua, cu ce
va putem ajuta?